G2BR

GOT 2 BE READY
Nieuw in Zeist!
6 weken programma!

# Wat houd de ‘Got 2 Be Ready’ in?
Een training voor nieuwe sporters / bootcampers. Hierbij maak je in een 6-weeks programma kennis met outdoor-sporten. De basistechnieken voor het bootcamp worden hierbij uitgelegd. Tevens zet je een goede basis conditie neer voor de reguliere bootcamp! Alle type bootcamp vinden plaats in het bos of in een stadsgebied. Daarom trainen wij met jullie in het bos maar ook in het centrum (klinkt misschien bijzonder maar absoluut een geweldige ervaring en trainingslocatie!). Aan het einde van het 6-weekse programma volgt er een testdag om jouw fitheid te meten! Deze testdag zal 1 keer in de 2 maanden plaatsvinden om jou vorderingen vast te leggen!

# Doel
Een basis leggen om door te kunnen stromen naar de reguliere bootcamps!

  • Maak kennis met outdoor sporten
  • Leer de basistechnieken van bootcamp
  • Is de stap naar de reguliere bootcamp te groot?
  • Voor de beginnende sporter / de beginnende bootcamper!
  • = JOIN US

# Inhoud 6 weken
In deze 6 weken zullen wij op de zaterdagen een nieuw onderwerp aansnijden. Dit onderwerp zal op de dinsdag in een ‘urban’-jasje gestoken worden en het onderwerp van de voorgaande zaterdag zal herhaalt en uitgebreid worden.
Wij hebben een heel strak schema liggen. Waarbij wij de eerste zaterdag inzetten t.b.v. kennismaking. Tevens beginnen wij de eerste dag met een minimale meting, hierbij is een voeding/lifestyle consulent aanwezig.
Elke training heeft een hoofddoel van die dag. Enkele hoofddoelen zijn het trainen met je eigen lichaamsgewicht, verschillende soorten uithoudingsvermogen, werken met materialen, krachttraining & circuit-training!

# Trainingstijden & locaties
Volgen bij voldoende aanmeldingen

# Kosten
6 weken, 2x per week:
99 euro

Hierbij krijg je de Fact-Attack training (testdag) van ons cadeau (is kort na afloop van de 6-weken Got 2 Be Ready)!

  • Vragen of aanmelden? Mail ons! info@teamworx.nl

Verplicht aanmelden voor deze trainingen! Minimaal aantal deelnemers: 6
Meld je aan via info@teamworx.nl