Onze trainers:

bram

Bram van Helmondt 

Bram is een ex- militair sportinstructeur met een CIOS diploma en heeft sinds kort zijn droom nagejaagd door te starten met zijn eigen bedrijf. Ervaring heeft hij in o.a. de fitness wereld maar ook als gymleraar op scholen. Deze combinatie maakt Bram een instructeur pur sang. Hij vindt het een uitdaging met jou op zoek te gaan naar jouw grenzen!

emel

Emel Onder

Emel is de organiserende en ondersteunende kracht en oprichtster van Teamworx Sport. Zij begeleidt de grotere evenementen zoals Mud Masters of Bootcamps op (basis)scholen en bedrijven.

kaei

Kaei Bekkers

Kaei is sportinstructeur bij de Koninklijke Landmacht, hij zorgt ervoor dat militairen fysiek en mentaal fit zijn voor zij worden uitgezonden. Hij heeft een CIOS diploma en ervaring als zweminstructeur. Zijn voorkeur gaat uit naar krachttraining met attributen bv. een Medicine ball of TRX. Kaei stuurt jou de goede richting op en maakt dat jij net dat stapje verder gaat!

peter

Peter Krijthe

Peter is een ervaren outdoor trainer werkzaam geweest bij de sportorganisatie van de Koninklijke Landmacht. Daarbij heeft hij een aantal specialisaties zoals personal trainer en trainer in mental coaching. Peter weet met zijn energie en enthousiasme zowel individuen als groepen naar grote prestaties te leiden!

tommy

Tom ter Horst

Tom is sinds 2011 sportinstructeur bij de Koninklijke Landmacht. Zijn lesaanbod is divers, van krachtcircuits tot fysieke belasting met attributen. Tom gaat graag de uitdaging met jou aan!